• Verzending

Alora Fashion verzendt haar pakketten via PostNL. We streven er naar om je bestelling binnen 48 uur na ontvangst van betaling te verzenden en binnen 1-3 werkdagen op het door jou gekozen adres te bezorgen. Dit is de geschatte levertijd na het versturen van de bestelling. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen en of zoekgeraakte pakketten.

  • Bezorgkosten

De bezorgkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en de bezorg methode. Voor Nederland is dit €6,95 en voor België is dit €9,70. Mocht je uit een ander land komen binnen de EU, neem dan contact met ons op over de verzendkosten.

  • Retourneren

Ons streven is dat je tevreden bent met je bestelling bij Alora Fashion. Mocht een artikel toch niet aan je verwachtingen voldoen of niet passen, dan kun je altijd binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Zorg ervoor dat je orderbevestiging bij je retournering toegevoegd wordt zodat wij het geld naar het juiste rekeningnummer kunnen overmaken. Retourneren is op eigen kosten en moet in de originele verpakking geretourneerd worden naar het onderstaand adres:

Alora Fashion

Aan de Linde 19a

6118AN

Nieuwstadt

Bewaar het retourbewijs goed, totdat wij jouw retourzending verwerkt hebben. Zonder je retourbewijs wordt er geen onderzoek opgestart naar vermiste pakketten. Houd er dus rekening mee dat bewijs van verzending met track & trace code een vereiste is om in aanmerking te komen voor terugbetaling.

– Retourvoorwaarden

  • Het artikel is voorzien van een label, is onbeschadigd, niet gedragen/gewassen en dient ook geen parfum geur of make-up vlek te hebben.
  • Accessoires / schoenen nemen wij niet retour.
  • De kosten voor het retourneren zijn voor de afzender.

– Terugbetaling

Wanneer je retourpakket voldoet aan onze retourvoorwaarden ontvang je het aankoopbedrag, exclusief verzendkosten, binnen 14 dagen na ontvangst terug. Je ontvangt de terugbetaling op dezelfde manier als de betaling van je bestelling.

 

Je mag Alora Fashion altijd mailen als je vragen/opmerkingen hebt, dit kan naar: alorafashiononline@gmail.com